Reisler blog

Reisler blog

Velkommen til Reisler.blog

Her har du mulighed for at komme i kontakt med andre samlere af danske plast-modelfigurer. Først og fremmest af mærkerne Reisler, S.G.I og JAG´s legetøj. Du kan gratis indsætte indlæg i kategorierne. Brug de forskellige fora til at komme i forbindelse med andre samlere. Indlæg i kategori "www.tohan.dk" i forbindelse med hjemmesiden er også velkomne. E-mail tohan.dk@gmail.com eller evt. en anden allerede registreret bruger for fuld adgang til nye indlæg. Registrering kræver kun e-mailadresse og brugernavn. Vejledning her.

Mine 3,5'ere

Reisler (+SGI) forumPosted by Karl-E. Wednesday, November 07 2007 20:16:26

Jeg vil gerne tage Funchs opfordring op, og vise lidt af det jeg samler påsmiley

Da Reisler ikke er mit primære samleområde (jeg samler Matchbox biler) har jeg begrænset Reisler samleriet til de små 3,5 cm. figurer, jeg kan dog heller ikke lade Zoo dyrerne være når jeg falder over dem på markeder etc. så de er langsomt ved at snige sig ind i "legetøjsrummets" skabe igensmiley

For en 3 uger siden fandt jeg 7stk 3,5ere jeg manglede, bl.a. begge soldater med pigtrådssakse, dem er jeg vældig fornøjet med, da de er meget skrøbelige og sjældent kan findes komplette.

Det er også mit indtryk at cowboyerne og indianerne er relativt sjældne i denne størelse.

Venlig hilsen

Karl-E.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

  • Comments(0)//reislerblog.tohan.dk/#post32