Reisler blog

Reisler blog

Velkommen til Reisler.blog

Her har du mulighed for at komme i kontakt med andre samlere af danske plast-modelfigurer. Først og fremmest af mærkerne Reisler, S.G.I og JAG´s legetøj. Du kan gratis indsætte indlæg i kategorierne. Brug de forskellige fora til at komme i forbindelse med andre samlere. Indlæg i kategori "www.tohan.dk" i forbindelse med hjemmesiden er også velkomne. E-mail tohan.dk@gmail.com eller evt. en anden allerede registreret bruger for fuld adgang til nye indlæg. Registrering kræver kun e-mailadresse og brugernavn. Vejledning her.

Ny dokumentation

Reisler (+SGI) forumPosted by tohan Friday, January 25 2008 17:01:33

Kai Reisler ApS er desværre lukket. Positivt er det derimod at jeg som nævnt under "Reisler i dag" på www.tohan.dk fra samleren "gråbror" har jeg modtaget en stor pakke original Reisler-dokumentation stammende fra fabrikken.

Først og fremmest indeholder skattekisten en salgsmappe fra 1965-66 med fotos af næsten hele den daværende aktuelle figur-produktionen samt breve med sortimentsbeskrivelser.

Det første eksempel er vist under "S.G.I.-Reisler/Historie" og som alle fotos i mappen viser den maskinskrevne tekst på fotoet nøjagtigt hvilke numre fra prislisterne, der refereres til. De fleste af figurerne er selvfølgelig kendte i forvejen, men mange artikelnumre på sortimentskasser, tilbehør og anden produktion kan nu vises.

Desuden er der mange andre væsentlige oplysninger og billeder spredt ud over hele perioden og det må betegnes som en stor mængde set i lyset af hvor svært det er at finde den slags. Alt hvad der egner sig til offentliggørelse vil blive vist i løbet af 2008. At sige at jeg er taknemmelig vil være en underdrivelse af dimensioner...

tohan

  • Comments(0)//reislerblog.tohan.dk/#post36