Reisler blog

Reisler blog

Velkommen til Reisler.blog

Her har du mulighed for at komme i kontakt med andre samlere af danske plast-modelfigurer. Først og fremmest af mærkerne Reisler, S.G.I og JAG´s legetøj. Du kan gratis indsætte indlæg i kategorierne. Brug de forskellige fora til at komme i forbindelse med andre samlere. Indlæg i kategori "www.tohan.dk" i forbindelse med hjemmesiden er også velkomne. E-mail tohan.dk@gmail.com eller evt. en anden allerede registreret bruger for fuld adgang til nye indlæg. Registrering kræver kun e-mailadresse og brugernavn. Vejledning her.

Schæferhunden

Reisler (+SGI) forumPosted by Karl-E. Monday, July 07 2008 08:29:30

Efter at det nu er lykkedes mig (næsten) at "færdigsamle" Zoo-serien (mangler dog stadig Kronhjorten samt Tiger på træstamme) og 3,5 soldaterne (mangler en grå ambulancesoldat!) har jeg nu forsigtigt bevæget mig videre i Reisler-samleriet og har kastet mig over flere andre af serierne, i øjeblikket er det særligt bondegårdsserien der har fanget min interesse. Mest p.gr. af alle de smådele der er.

I fredags fandt jeg bl.a. denne Schæferhund i en rodekasse, jeg mener ikke at have haft den i hænderne før, så jeg bilder mig ind at den ikke hører til blandt de mest almindelige? - Hvor på "sjældenheds-barometeret" vil eksperterne placere den?

Blog Image

Venlig hilsen Karl-E.

  • Comments(2)//reislerblog.tohan.dk/#post39