Reisler blog

Reisler blog

Velkommen til Reisler.blog

Her har du mulighed for at komme i kontakt med andre samlere af danske plast-modelfigurer. Først og fremmest af mærkerne Reisler, S.G.I og JAG´s legetøj. Du kan gratis indsætte indlæg i kategorierne. Brug de forskellige fora til at komme i forbindelse med andre samlere. Indlæg i kategori "www.tohan.dk" i forbindelse med hjemmesiden er også velkomne. E-mail tohan.dk@gmail.com eller evt. en anden allerede registreret bruger for fuld adgang til nye indlæg. Registrering kræver kun e-mailadresse og brugernavn. Vejledning her.

Garder med trompet

Reisler (+SGI) forumPosted by Funch Sunday, September 28 2008 18:11:56

Så prøver jeg igen, om der er nogen som kan opklare et lille mysterium for mig. Jeg har købt en hel masse gardere,og til min undren var der tre gardere med trompet i hård plast. Ifølge Tohans hjemmeside skulle de kun findes i blød plast. Måske det er hjemmelavet, armene og trompeten er også hård plast. Jeg håber der er nogen der har et bud.

MVH.

Kristian

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anders Michael Tuesday, December 09 2008 01:14:36

på figurerne i blød plast og med bevægelige arme kan venstre hånd komme ind og røre trompeten, og der er kun et mindre mellemrum imellem hænderne

hilsen

Anders Michael

Posted by Funch Wednesday, November 12 2008 13:11:00

Hej.

Ja jeg er jo ikke blevet meget klogere omkring garder med trompet. Jeg håber stadigvæk der er nogen der ude som ved noget og vil dele det med andre.

MVH.

Kristian

Posted by Karl-E. Monday, September 29 2008 19:19:48

Hej Kristian

Ja nu er det jo ikke nu igen hemmelighed at vi kender hinanden, og har diskuteret trompetisten over telefonen, men da det er første gang jeg ser "close-ups" har jeg lige et par kommentarer.

Venstre arm mener jeg er "genbrug" fra fagotspilleren, det er der sådant set ikke noget odiøst i da jeg vil tro at Reisler godt kunne finde på at bruge den samme arm til flere forskellige figurer.

Venlig hilsen Karl-E.

Jeg er nok mere skeptisk med højre arm der holder trompeten. Jeg syntes på en eller anden måde at den er vinklet forkert på figuren hvilket gør at venstre arm ikke når ind til trompeten.

Om figurene er original vil jeg overlade til de gamle garvede Reisler samlere at afgøre, under alle omstændigheder jeg glæder mig til at få en mellem fingrene.