Reisler blog

Reisler blog

Velkommen til Reisler.blog

Her har du mulighed for at komme i kontakt med andre samlere af danske plast-modelfigurer. Først og fremmest af mærkerne Reisler, S.G.I og JAG´s legetøj. Du kan gratis indsætte indlæg i kategorierne. Brug de forskellige fora til at komme i forbindelse med andre samlere. Indlæg i kategori "www.tohan.dk" i forbindelse med hjemmesiden er også velkomne. E-mail tohan.dk@gmail.com eller evt. en anden allerede registreret bruger for fuld adgang til nye indlæg. Registrering kræver kun e-mailadresse og brugernavn. Vejledning her.

Reisler skab

Reisler (+SGI) forumPosted by Funch Monday, November 08 2010 17:05:55

Så lykkedes det at få fat i et Reisler skab mere med indhold og lys lige som det stod i butikken igenemen mange år. Figuerne i skabet er hovedsageligt i blød plast, men de er meget flot malet især cowboy og indianerne. Måske de figuere som skulle stå i udstillings skabe er specielt malet til formålet. Figuerne er limet fast på hylderne. Skufferne er fyldt med små kasser med Reisler ting i. Jeg ved efterhånden at det er at prædike for døve øren, men det ville være sjovt hvis der var nogen som ville vise billeder af deres Reisler skabe.

Kristian

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by tohan Tuesday, November 16 2010 14:32:38

Hejsa Kristian

Det tar' jo enormt flot og imponerende ud. Det mnder om Masenis skab - blot uden den nederste hylde. Det ser ud til at der var mange variationer i brug.

Ser frem til at modtage fotos i hel figur til hjemmesiden som aftalt, ikke mindst af det du allerede har vist. Ideen med at efterlyse billeder af folks Reisler-skabe er meget fin, men jeg kender vist kun tre samlere som er i stand til det :o)

mvh
Tonni